Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 21.03
PPL Čtvrtek 21.03
Osobní odběr Pátek 22.03
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Předlistopadová jablka

Předlistopadová jablka

60  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Knížka Předlistopadová jablka popisuje volnou formou události a atmosféru doby nedlouho před a po Listopadu 1989. Autor vychází z vlastních zkušeností a zážitků, povídání je velmi osobní, i když podstatné momenty prožil obdobně každý, kdo konec 80. a začátek 90. let pamatuje.
Text je doplněn o svébytné fotografie známé dokumentaristky - fotografky Iren Stehli, čímž vznikla zajímavá esej, která čtenářům připomene, co vše se od té doby změnilo - ať k lepšímu, či k horšímu, a co již dnes v běžném životě nenajdeme. Spolu s tím pochopitelně přináší tato útlá knížka nenásilnou formou i řadu námětů k zamyšlení pro ty, kteří tehdejší dobu nezažili.
Ondřej Sedláček charakterizuje svůj text jako generační výpověď. Po prvotině Povídky přirozené i nadpřirozené a další, velmi úspěšné knize REKLAMA Triky, které vás dostanou, půjde zajisté opět o zajímavé čtení s autobiografickými prvky a osobitým stylem. Knížka vychází k dvacátému výročí obnovení demokracie v českých zemích.
Autor:
Nakladatel: Jalna
ISBN: 9788086396484
Jazyk : Čeština
Počet stran: 40
Zařazení: fotografické publikace Československo autobiografické prózy české prózy textaři 1981-1990
Mohlo by se vám také líbit..