Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Příroda a lidská duše - Kultivace celistvosti a společenství v roztříštěném světě

Příroda a lidská duše - Kultivace celistvosti a společenství v roztříštěném světě
32 %

338  Kč 495 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha nabízí zkonsolidovanou a neocenitelnou předlohu pro vnitřní a vnější vývoj – nejen individuální, ale rovněž kolektivní. Autor v ní definuje osm stadií lidského života a brilantně, bystře a mistrovsky popisuje kulturní a individuální úkoly pro každé z těchto stadií. B. Plotkin jako výzkumný psycholog studoval sny a změněné stavy vědomí dosahované prostřednictvím meditace, biologické zpětné vazby a hypnózy. Jako zakladatel a prezident Animas Valley Institute, prováděl od roku 1980 tisícovky lidí iniciačními přechody v přírodě. V současnosti působí jako ekoterapeut, hlubinný psycholog a průvodce v divoké přírodě, vede řadu zážitkových přírodních individuačních programů. Je autorem knihy Soulcraft – síla duše: brána do mysterií přírody a psychiky, vydala MAITREA v roce 2011).
Autor:
Nakladatel: Maitrea
ISBN: 978-80-87249-57-4
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 710
Zařazení: populárně-naučné publikace rozvoj osobnosti smysl života duše vývojová psychologie životní fáze člověk a příroda ekologická psychologie
Mohlo by se vám také líbit..