Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hybneriáda aneb Červený a černý Boris

Hybneriáda aneb Červený a černý Boris

95  Kč 99 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Sborníček textů přátel a spolupracovníků nazvaný Červený a černý Boris je jen drobnou reciprocitou za zážitky, kterými přední tvůrce české pantomimy Boris Hybner obohatil své čtenáře a diváky. Je malou poctou k jeho význačnému životnímu jubileu a připomenutím chvil, které už nelze vrátit, ale které přesto přetrvávají v naší paměti. Jde o snahu celého okruhu významných autorů předat svědectví o jedné přední a nepřehlédnutelné osobnosti českého moderního umění.

Postřehy těch nejbližších může laskavý čtenář konfrontovat dále s několika vybranými recenzemi, které výstižným způsobem připomínají to, co už dnešní divák nemůže uvidět a poznat. Tyto kritické ohlasy a jeden text dokumentující Besedu o pantomimě v časopise Scéna nás uvádějí do kulturního prostředí předrevolučních let, kdy Hybnerova pantomima dosahovala vrcholných výsledků a spoluvytvářela barevnou paletu opoziční alternativní scény. Určitý souhrnný pohled na jeho dílo v oboru podává nakonec závěrečná studie, kterou doprovází i soupis umělcových počinů.
Autor:
Nakladatel: Akademie múzických umění
ISBN: 9788073313180
Jazyk : Čeština
Počet stran: 156
Zařazení: 20.-21. stol. sborníky jubilejní publikace mimové pantomima
Mohlo by se vám také líbit..