Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Grafomotorika a koordinace

Grafomotorika a koordinace
19 %

243  Kč 299 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Grafomotorika a koordinace řeší problém grafomotoriky z jiného úhlu, než je obvyklé. Autorky vycházejí z poznání, že při řešení i zdánlivě ohra¬ničeného problému je nutné aplikovat celostní přístup. Dítě je třeba vnímat jako celek, v němž se vše propojuje. Kniha poukazuje na souvislosti mezi koordinací a grafomotorikou a nabízí soubor cvičení, po jehož zvládnutí dojde ke zlepšení v oblasti grafomotoriky.
Ke cvičení si děti za pomoci rodičů či učitelů v MŠ, ZŠ vyrobí postavu z PET lahve. Ta je doprovází po celou dobu cvičení a dítě motivuje. Některé cviky jsou rovněž doprovázeny motivačními říkankami.
Kniha je určena všem dětem – jak těm, které grafomotoriku a koordinaci zvládají, tak především těm, které mají s grafomotorikou problémy. Autorky doporučují cvičení podle publikace zejména dětem předškolního věku, dětem s odkla¬dem školní docházky a dětem, kterým byly diagnostikovány některé z následují¬cích obtíží: ADHD, Aspergerův syndrom, autismus a v nejmladším školním věku specifické poruchy učení (SPU). Zapojit se však může každé dítě již ve věku od 2 let.
Kniha je určena pro individuální i skupinovou práci s dětmi, a to doma, v mateřské či základní škole, ale i v poradnách nebo při volnočasových aktivitách dětí.
Autor:
Nakladatel: Pasparta
ISBN: 9788088290223
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 160
Mohlo by se vám také líbit..