Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Obrázkové režimové karty - U lékaře

Obrázkové režimové karty - U lékaře

146  Kč 149 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Návštěva u lékaře může být pro děti velmi náročná a stresující. Jak děti na návštěvu u lékaře dobře připravit? Pomoci Vám mohou tyto režimové karty. Schematické obrázky zobrazují činnosti před prohlídkou, během vyšetření, ale i po něm při následné domácí léčbě. .
Karty je možné předem připevnit např. na nástěnku a s dítětem jednotlivé činnosti projít. Nebo je lze umístit na cestovní či přenosný proužek, který využijeme i během samotné návštěvy. Jsou vhodné pro všechny děti v předškolním věku a na 1. stupni ZŠ i pro děti s určitou diagnózou, pro které je přínosná větší vizuální podpora připravená podle principů strukturovaného učení.
.
V sadě najdete tyto piktogramy:.
čekání, špachtle, prohmatávat břicho, sahat, nemocný, kontrola krku, poslouchat, bolest v krku, rýma, kašel, ahoj, bolest hlavy, teplota, fonendoskop, šikula, odměna, léky, injekce, vyšetření zraku, teploměr, váha, sirup, náplast, pinzeta, dezinfekce, pinzeta na klíště, kapky, prášek, lékařka, sestra.
Autor:
Nakladatel: Pasparta
ISBN: 9788088290346
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..