Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Safari Ltd - Tuba - Jedovaté žáby

Safari Ltd - Tuba - Jedovaté žáby

365  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Mezi nejtoxičtější zvířata naší Země patří řada úžasně barevných a neuvěřitelně krásných žab. Tyto honosné a výjimečné barvy dávají dravcům jasně viditelnou zprávu - držte se od nás dál.  Tuba obsahuje celkem 8 replik jedovatých žab:  Golden Poison Dart Frog - Pralesnička strašná Red Poison Dart Frog - Pralesnička drobná Blue & Black Poison Dart Frog - Pralesnička azurová Sira Poison Dart Frog - Pralesnička lamasová Gold & Black Poison Dart Frog - Pralesnička strašná Green & Black Poison Dart Frog - Pralesnička batiková Red & Blue Poison Dart Frog - Pralesnička drobná Yellow & Black Poison Dart Frog - Pralesnička harlekýn  Safari Ltd. je firmou ekologickou, které záleží na bezpečí našich dětí a planety. Také proto jsou všechny výrobky bez ftalátů a jsou velmi důkladně testovány.  Hlavní vlastnosti:

\n Každá figurka je detailně navržená a ručně malovaná Balení se dá používat opakovaně, dítko tak má perfektní krabičku, do které může repliky opět uklidit. Safari Ltd. je firmou ekologickou, které záleží na bezpečí našich dětí a planety. Také proto jsou všechny výrobky bez ftalátů a jsou velmi důkladně testovány. \n Safari Ltd. je předním výrobcem a celosvětovým distributorem vzdělávacích hraček v podobě autentických, ručně malovaných modelů zvířat a dětských pomůcek do přírody. My vám nabízíme kolekce tub se zvířaty, které jsou vždy tematicky zaměřené (např. farma, Austrálie, poušť, domácí mazlíčci, koně, světové památky, atd.). Mimo replik zvířat nabízíme od této firmy také celou jejich sérii „Safariology“ – životní cykly, dětské pomůcky do přírody (dalekohledy, krabičky na brouky, …).
Nakladatel: Safari Ltd
ISBN: 095866002411
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..