Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Safari Ltd - Tuba - Velká jezera

Safari Ltd - Tuba - Velká jezera

344  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Safari Ltd - Tuba - Velká jezera  Velká jezera (Hořeší Huronské, Michiganské, Erijské a Ontarijské), jež patří mezi nejznámější vodní útvary v Severní Americe, jsou domovem 3500 druhů rostlin a zvířat. V této tubě naleznete celkem 10 přesných miniatur představujících rozmanitou faunu v oblasti Velkých jezer. Safari Ltd. je firmou ekologickou, které záleží na bezpečí našich dětí a planety. Také proto jsou všechny výrobky bez ftalátů a jsou velmi důkladně testovány.  Slovníček pojmů: Little Brown Bat - Netopýr hnědavýYellow Perch - Okoun žlutýDragonfly - ŠídloCommon Mudpuppy - Žábronoš skvrnitýLake Sturgeon - Jeseter jezerníGreat Blue Heron - Volavka velkáLake Erie Water Snake - Užovka mokasínováCanada Goose - kanadská husaCanada Lynx - Rys kanadskýHerring Gull - Racek stříbřitý Hlavní vlastnosti:

\n 10 miniatur faunyvšechny výrobky bez ftalátů\n Safari Ltd. je předním výrobcem a celosvětovým distributorem vzdělávacích hraček v podobě autentických, ručně malovaných modelů zvířat a dětských pomůcek do přírody. My vám nabízíme kolekce tub se zvířaty, které jsou vždy tematicky zaměřené (např. farma, Austrálie, poušť, domácí mazlíčci, koně, světové památky, atd.). Mimo replik zvířat nabízíme od této firmy také celou jejich sérii „Safariology“ – životní cykly, dětské pomůcky do přírody (dalekohledy, krabičky na brouky, …).
Nakladatel: Safari Ltd
ISBN: 095866003104
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..