Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Principles of Food Chemistry

 Principles of Food Chemistry
11 %

1576  Kč 1 765 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
This book was designed to serve as a text for lipids, low caloric fats, and biotechnology have courses in food chemistry in food science pro- received a good deal of attention.
Autor:
Nakladatel: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781461463894
Rok vydání: 2013
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 520
Mohlo by se vám také líbit..