Éčka v potravinách
13
%
138 Kč 159 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Bojíte se Éček? Víte, že mezi běžně používaná Éčka patří i vitamin C, kyslík, cukr či bramborový škrob? Opravdu ne všechny jsou pohromou našeho zdraví, proto není potřeba se všech potravin s nimi bát. Autor, specialista na zdravou výživu, napsal praktickou příručku, která srozumitelně vysvětluje vlastnosti E – přídatných látek v potravinách, jejich původ, používané množství a případný dopad na naše zdraví.
| Autor: | Vladimír Klescht, Iva Hrnčiříková, Lucie Mandelová |
| Nakladatel: | CPRESS |
| ISBN: | 80-251-1483-X |
| Rok vydání: | 2007 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 108 |
| Zařazení: | příručky • hygiena potravin • potravinářská aditiva |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jóga pro hubnutí a očistu
Zuzana Klingrová
-
Lehce kdykoliv a kdekoliv
Schmid, Sandra
-
Fit s Marcelou 2
Marcela Hrbáčková
-
Pagáč jóga
Patricie Pagáčová, Barbora Pagáčová
-
Fermentujeme se Superkvašáky
Eva Beránková
-
Jak se dělá imunita
Blanka Říhová
-
Foodstyling
Kolektiv
-
Bylinkopedie 2
Martin Chvapil
-
Jóga s vůní aromaterapie
Barbora Vlasáková
-
Zero waste pro děti
Kolektiv
-
Jóga pro zdravé emoce a imunitu
Aylin Akyolová
-
Fit i bez fitka
Dana Škorpilová, Miloš Škorpil
-
Atlas polévek
Světlana Synáková
-
Jak neztratit chuť do života
Bernhardt, Klaus
-
Bylinková první pomoc
Martin Ježek
-
Umění nepít
Kujan René
