Éčka v potravinách
13
%
138 Kč 159 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Bojíte se Éček? Víte, že mezi běžně používaná Éčka patří i vitamin C, kyslík, cukr či bramborový škrob? Opravdu ne všechny jsou pohromou našeho zdraví, proto není potřeba se všech potravin s nimi bát. Autor, specialista na zdravou výživu, napsal praktickou příručku, která srozumitelně vysvětluje vlastnosti E – přídatných látek v potravinách, jejich původ, používané množství a případný dopad na naše zdraví.
Autor: | Vladimír Klescht, Iva Hrnčiříková, Lucie Mandelová |
Nakladatel: | CPRESS |
ISBN: | 80-251-1483-X |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 108 |
Zařazení: | příručky • hygiena potravin • potravinářská aditiva |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Cukrfree
Janina Černá
-
Máma v kuchyni
Barbora Charvátová
-
Vaše rodinná kronika krok za krokem
Lenka Peremská
-
Michal Šopor: Americký deník
Michal Šopor
-
Tři sestry
Morris Heather
-
Star Wars: Planety, místa a bitvy
Linda Perina
-
Autoškola 2016
Ondřej Weigel
-
Zelená kosmetika
Michaela Suchá
-
Báječná léta s Jawou
Alois Pavlůsek
-
Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv
Jan Vojáček
-
Star Wars: Rogue One Velký obrazový p...
Pablo Hidalgo
-
Svatební přípravy podle Ejvi
Eva Mchitarjan
-
Nejlepší kniha o fake news!!!
Zvol si info, Miloš Gregor, Petra Vejvodová
-
Skákal pes přes oves a dalších 11 pís...
kolektiv, Mirek Vostrý
-
Jatka
Ethan Gutmann
-
Kompletní historie medicíny
Gill Davies