Pikantní kuchyně
7
%
64 Kč 69 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Syté polévky, voňavé karí, pikantní drůběž a lahodné dezerty. Známá a oblíbená pálivá a kořeněná jídla. Kuchařské rady, návody k servírovaní a pro větší pestrost obměny použitých surovin.
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-091-3 |
Rok vydání: | 2000 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • koření |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Edda
-
Hobit
John Ronald Reuel Tolkien
-
Grónské mýty a pověsti
Knud Rasmussen
-
Černá sanitka a jiné děsivé příběhy
Petr Janeček
-
Staré pověsti české
-
Babičky
Petr Šabach
-
Pražská strašidla a všemožná jiná zje...
Alena Wagnerová
-
Šestá cesta
Marek Orko Vácha
-
Děti
Felix Téver
-
My tři králové jdeme k Vám
-
Psí víno
Anna Blažíčková
-
Svatební přípravy
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi