Pikantní kuchyně
7
%
64 Kč 69 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Syté polévky, voňavé karí, pikantní drůběž a lahodné dezerty. Známá a oblíbená pálivá a kořeněná jídla. Kuchařské rady, návody k servírovaní a pro větší pestrost obměny použitých surovin.
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-091-3 |
Rok vydání: | 2000 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • koření |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Příběh umění
Ernst Hans Gombrich
-
Lada
-
Ernst Haeckel
Haeckel, Ernst
-
Pražská domovní znamení vyprávějí
Alena Wagnerová
-
Jindřich Štyrský
Lenka Bydžovská
-
Mistr Třeboňského oltáře
Jan Royt
-
Dějiny umění ve výtvarné kultuře zápa...
Vaňek, Jiří
-
Výtvarné umění Zeměplochy
Terry Pratchett; Paul Kidby
-
Slovník biblické ikonografie
Jan Royt
-
Vladimír Preclík
Zhoř Igor
-
Jan Kubíček (německy)
Hans-Peter Riese
-
El Libro Mágico
Otto Placht
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Nejen pečení s čokoládou
neuveden
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi