Pikantní kuchyně
7
%
64 Kč 69 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Syté polévky, voňavé karí, pikantní drůběž a lahodné dezerty. Známá a oblíbená pálivá a kořeněná jídla. Kuchařské rady, návody k servírovaní a pro větší pestrost obměny použitých surovin.
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-091-3 |
Rok vydání: | 2000 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • koření |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kuchařka pro dceru - 5. přepracované ...
Zatloukalová Jana Florentýna
-
Vaříme pro kojence a batolata
Annabel Karmel
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Vaříme podle Herbáře 5
Kateřina Winterová
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
Deaconová Carol
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Recepty z farmářského trhu I. podzim-...
Michopulu Hanka
-
Celoroční plánovací kuchařka
Kamila Procházková
-
Italská kuchařka
-
Nejen pečení s čokoládou
neuveden
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll