Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Charcuterie and French Pork Cookery

 Charcuterie and French Pork Cookery
14 %

404  Kč 467 Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih
Famed for charcuterie since Roman times, France has a long tradition of turning the pig into a range of delicious food products. Jane Grigson introduces the techniques used to transform the humble pig into a variety of famous dishes.
Autor:
Nakladatel: Grub Street
ISBN: 9781902304885
Rok vydání: 2001
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 320
Mohlo by se vám také líbit..