Maso
212 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:
Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.
V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.
| Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
| ISBN: | 978-80-87575-37-6 |
| Rok vydání: | 2015 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Vázaný |
| Počet stran: | 180 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Malá encyklopedie rabínského judaismu
Pavel Sládek
-
Kabala
Papus
-
Rabbi Šimon Bar Jochaj a Kabala
Casaril Guy
-
Mazal Tov - hodně štěstí - good luck
Veselská Dana
-
Ich und Du
Buber, Martin
-
Hagady ve sbírkách Židovského muzea v...
-
Das Buch Genesis
Jacob, Benno
-
Nechť mu Bůh dá vyrůst
Veselská Dana
-
Die Ursprünge der jüdischen Mystik
Schäfer, Peter
-
Příběhy Tóry
Jan Divecký
-
Von der mittelalterlichen Kabbala zum...
Grözinger, Karl Erich
-
Die Tora, in jüdischer Auslegung, 5 B...
Plaut, W. G.
-
Moderní letecká výzbroj
Dougherthy Martin J.
-
Bez masa
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit
