Všetko o grilovaní (slovensky)
36
%
101 Kč 159 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Osvedčené aj nové recepty na prípravu grilovaných špecialít z mäsa, rýb, hydiny a zeleniny. Návody na prípravu príloh, omáčok, dipov a šalátov.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 80-7360-500-7 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Retro ČS
Michal Petržela
-
Atlas světových dějin 2. díl
-
Feldwebel Kurt Knispel
Kurowski, Franz
-
Deutsche Luftwaffe
Cano, Gustavo
-
Pearl Harbor
Melber, Takuma
-
Apollo 20
Großer, Hartmut
-
Berlin 1936
Hilmes, Oliver
-
Křižovatky české aristokracie
Vladimír Votýpka
-
Charles de Gaulle
Winkler, Annett
-
Alfred Rosenberg
Koop, Volker
-
Die Uniformen der deutschen Kriegsmar...
Berrafato, Enzo
-
Die deutsche Karte
Komossa, Gerd-Helmut
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala
-
Vojenské dejiny Slovenska a Slovákov
Vladimír Segeš
-
Ottov historický atlas Slovensko