Mäso a divina (slovensky)
10
%
952 Kč 1 062 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
Nakladatel: | Svojtka&Co. |
ISBN: | 978-80-8107-241-3 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 320 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Tarot skrytých světů
Stephanie Pui-Mun Law; Barbara Moore
-
Dějiny literatury od starověku do poč...
Vladimír Prokop
-
Literatura pro 2. ročník středních škol
Taťána Polášková a kol.
-
Opuštěná společnost
Erik Tabery
-
Velké dějiny zemí Koruny české VII.
Daniel Adam z Veleslavína
-
Dějiny Ruska 20. století - 1.díl
Andrej Zubov
-
Tanky
Christopher Chant
-
První světová válka den po dni
Ian Westwell
-
Po stopách baroka v Čechách 1648-1740
Martin Bedřich
-
Velké dějiny zemí Koruny české III.
Vratislav Vaníček
-
Mossad
Ian Black
-
Babička drsňačka
David Walliams
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Jak věci fungují
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková