Mäso a divina (slovensky)
10
%
954 Kč 1 055 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
| Nakladatel: | Svojtka&Co. |
| ISBN: | 978-80-8107-241-3 |
| Rok vydání: | 2010 |
| Jazyk : | Slovenština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 320 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Excel VBA
Martina Králíčková
-
333 tipů a triků pro Windows 7
Karel Klatovský
-
PowerPoint 2010 nejen pro školy
Klatovský Karel
-
Videopříručka Excel 2007 nejen pro za...
Linda Perina
-
333 Tipů a triků pro MS Office 2010
Karel Klatovský
-
WORD 2007 nejen pro školy
Karel Klatovský
-
Excel 2007 nejen pro školy
Karel Klatovský
-
Outlok 2007 nejen pro školy
Boris Chytil; Jiří Chytil
-
Word 2016 nejen pro školy
Karel Klatovský
-
Praktické příklady v Excelu 2007
Marek Laurenčík
-
Videopříručka Word 2007 nejen pro zač...
Linda Perina
-
Let's Play MINECRAFT: Monster un...
Braun, Daniel
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
neuveden
-
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let
neuveden
-
Kytara určeno též pro samouky
Stanislav Barek
-
Objevujeme svět! Protiklady
