Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Minecraft 3 – STAR WARS!

Minecraft 3 – STAR WARS!
32 %

135  Kč 199 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Jedním z hlavních témat tohoto čísla jsou Star Wars. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější modifikace Minecraftu, s jejichž pomocí si budete moci na vlastní kostičkovanou kůži vyzkoušet boj se světelným mečem nebo dojít pozdravit Žvejkala do kokpitu Millenium Falcona. Tedy aspoň se to píše v článku, který začíná na straně 34. Také bychom vás rádi upozornili na dva skvělé rozhovory, které se nám do tohoto čísla podařilo uskutečnit. Vyzpovídali jsme dva YouTubery, kteří mají každý přes půl milionu sledujících diváků.

\n

Speciální vydání magazínu SCORE věnované výhradně populárnímu hernímu hitu Minecraft. Na 148 stranách najdete kompletního průvodce světem Minecraftu se stovkami rad, tipů a triků pro začátečníky i pokročilé, dále zajímavé rozhovory, témata a nezbytné zpravodajství. To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft. U časopisu je přiložen i velký dvoustranný plakát a samolepky. Z obsahu:
\nPedro a Jirka. Rozhovory s YouTubery. \nStředozem. Společenstvo zlatého bloku. \nPříkazové bloky. Vysoká škola Minecraftu. \nNejdrsnější MOB. Velký boj největších nepřátel!

Autor:
Nakladatel: Omega Publishing Group
ISBN: 9-771473-968319
Rok vydání: 2016
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná (časopis)
Počet stran: 148
Mohlo by se vám také líbit..