Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sám sobě psem

Sám sobě psem
5 %

55  Kč 58 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

V knize najdete sbírku netradičních a často mrazivých zážitků. Možná, že i vám bude při čtení zima, budou vás bolet nohy a začnete mít halucinace. Ale rozhodně se i zasmějete.

Inu což, narodil jsem se mámě a tátovi. Oba rodiče jsou sportovně založeni, a tak to plivli i na mě. Od závodního plavání jsem se dostal k triatlonu a reprezentace rodné hroudy v něm. V roce 2005 jsem se na rok odstěhoval do Colorada. V roce 2007 jsem se vydal k protinožcům, kde jsem strávil tři roky, a v roce 2010 mě vítr odfoukl do Kanady, která se stala mým druhým domovem. Kromě triatlonu se věnuji extrémním, převážně zimním, ultramaratonům. Miluji windsurfing, orientační běh a pohyb všeobecně. Od dětství hraji na kytaru. K tomu jsem později přidal basu, bubny, perkuse, didgeridoo. Muzika je pro mě to, co sport, a bez ní bych být nemohl. Jsem svým způsobem bohém, kavárenský povaleč, vášnivý zahrádkář a pěstitel všemožných rostlin, legálních i nelegálních, exotických i domácích. Miluji přírodu a její fungování! Miluji život! Život vychutnávám, nespěchám! Miluji svou ženu a naše dva syny!

Autor:
Nakladatel: Jota
ISBN: Jan Venca Francke
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 232
Mohlo by se vám také líbit..