Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 17.06
PPL Pondělí 17.06
Osobní odběr Úterý 18.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Basic Basics Soups Handbook

The Basic Basics Soups Handbook
20 %

215  Kč 267 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Marguerite Patten describes how to make a wide range of soups from every kind of ingredient and the crucial art of making a good stock. This guide includes soups from around the world from vichyssoise and minestrone to hot and sour.
Autor:
Nakladatel: Grub Street
ISBN: 9781904010197
Rok vydání: 2002
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 240
Mohlo by se vám také líbit..