Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

English Bread and Yeast Cookery

 English Bread and Yeast Cookery
14 %

454  Kč 526 Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih
This universally acclaimed book is regarded by many as simply the best book ever written about the making of bread. It covers all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. It contains an exhaustive collection of recipes, everything from plain brown wholemeal to drop scones and croissants.
Autor:
Nakladatel: Grub Street
ISBN: 9781906502874
Rok vydání: 2010
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 624
Mohlo by se vám také líbit..