Pizza
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-067-6 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • pizzy |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Praga mysteriosa
Milan Špůrek
-
Cabin Porn
Klein, Zach
-
Chrám svatého Víta
-
Větrné mlýny
Iva Hoňková
-
Architektura
Ondřej Šefců
-
Architektura v proměnách tisíciletí
Jaroslava Staňková
-
Praha Karla IV.
Jan Royt
-
Technika budov
Klaus Daniels
-
Posvátná geometrie
Miranda Lundy
-
Střecha nad hlavou
-
Staré jihočeské chalupy
Duriš Spirhanzl Jaros
-
Prager Dom
Jan Boněk
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava