Mleté maso
24
%
114 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V kuchyních celého světa naleznete mleté maso jako součást velmi oblíbených pokrmů, a to upravené do nejrůznějších tvarů, nastavované zeleninou, kořeněné i podávané s omáčkami. Oblíbenost mletého masa má na svědomí skutečnost, že se velmi snadno připravuje, je hospodárné a jeho rozmanitým ochucením lze z mála získat maximum. Mleté maso může být totiž nejen základem běžných večeří v každé rodině, ale i součástí slavnostích hostin.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7181-197-1 |
Rok vydání: | 1997 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Egypťan Sinuhet
Mika Waltari
-
Cesta pravého muže
David Deida
-
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mň...
Miloslav Švandrlík
-
Ekonomie dobra a zla - Po stopách lid...
Tomáš Sedláček
-
Po strništi bos
Zdeněk Svěrák
-
Zvěrolékař a kočičí historky - CD
James Herriot
-
Sedm duchovních zákonů úspěchu
Deepak Chopra
-
Norské dřevo
Haruki Murakami
-
Kladivo na čarodějnice
Václav Kaplický
-
Dalajlamova kočka - audio CD
-
Proměna
Franz Kafka
-
Osudy dobrého vojáka Švejka za světov...
Jaroslav Hašek
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava