Mleté maso
24
%
114 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V kuchyních celého světa naleznete mleté maso jako součást velmi oblíbených pokrmů, a to upravené do nejrůznějších tvarů, nastavované zeleninou, kořeněné i podávané s omáčkami. Oblíbenost mletého masa má na svědomí skutečnost, že se velmi snadno připravuje, je hospodárné a jeho rozmanitým ochucením lze z mála získat maximum. Mleté maso může být totiž nejen základem běžných večeří v každé rodině, ale i součástí slavnostích hostin.
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
| ISBN: | 80-7181-197-1 |
| Rok vydání: | 1997 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 96 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Matrix Božský zdroj
Gregg Braden
-
Labyrint světa a ráj srdce
Jan Amos Komenský
-
Ježíš Nazaretský
Petr Pokorný
-
Spravedlnost: Co je správné dělat
Michael Sandel
-
Úspěch a jeho spirituální dimenze
Marian Jelínek
-
Evropa na rozcestí
Komárek Stanislav
-
Slabikář vnitřní modlitby
Pavel Vojtěch Kohut
-
Egypt ve světle teorie kultury
Karl Jaspers
-
Brána smrti
Poltikovič Viliam
-
Myšlení obrazem
-
Co je fenomén?
-
Filosofie 20. století
Emerich Coreth; Břetislav Horyna
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
