Mleté maso
57
%
56 Kč 129 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností.Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-471-X |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla • mleté maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Lada
-
Pražská domovní znamení vyprávějí
Alena Wagnerová
-
Dějiny umění ve výtvarné kultuře zápa...
Vaňek, Jiří
-
Slovník biblické ikonografie
Jan Royt
-
Lyžníci z Plískanic
Bjørn Rune Lie
-
To je M. Sasek
Martin Salisbury
-
Brána nebes
Jiří Janák
-
Made in Japan - Eseje o japonské vizu...
S.T. Joshi
-
Základy malování akvarelem - Akvarel ...
Jana Petrásková
-
Hitlerova sbírka v Čechách - Obrazy, ...
Jiří Kuchař
-
Teorie obrazu
Mitchell John Thomas, William
-
My tři králové jdeme k Vám
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava